Cu o experienta de peste 25 de ani in domeniul graficii publicitare si al tehnologiei tiparului avem o expertiza bogata. Va putem asigura de o calitate artistica si tehnica ireprosabila a machetelor grafice destinate tiparului. Stim exact ce este nevoie pentru ca lucrarea dvs sa fie tiparita asa cum va doriti, ireprosabil si la timp.

Realizam machete grafice pentru: industria publicitara, grafica artistica, grafica vectoriala, tehnoredactare, machetare, ilustratie grafica pentru: pliante, brosuri, cataloage, afise, fleyere, etichete, ambalaje din hartie si carton sau polietilena.

De ce noi?

Stim cat de important este sa poti furniza tipografiei machetele pentru tipar astfel incat sa fii sigur ca totul va fi bine tiparit. Pregatirea machetelor pentru tipar este o operatie complexa si foarte importanta pentru rezultatul final al produsului tiparit. Oricat de bine se vede pe monitor, sau indiferent de cat de mult iti place printul tiparit pe imprimanta de la birou, la tipografie este posibil sa nu fie sufficient.

Beneficiile obtinute prin tratarea cu atentie a fiecarui detaliu, depasesc cu mult efortul investit si timpul consumat la finisarea si pregatirea machetelor pentru tipar. Un tip de caracter (font) uitat sau neconvertit la curbe, o fotografie neprelucrata suficient sau finisata neatent sunt doar doua exemple tragice. Altul ar fi un filtru (sau o lentila) aplicat peste o imagine, netransformata in BMP. Aceste exemple ar costa in cazul cel mai fericit, inca un drum pana la tipografie, timp pierdut sau uneori, chiar compromiterea a lucrarii. Serviciile oferite de noi sunt solutia pentru a evita astfel de neplaceri.